Poenostavite delo s papirji in prihranite

gospoda Frelih Slavka iz firme PRONET, Kranj, d.o.o.

Uvedba elektronskega poslovanja v poslovne procese naših podjetij je bila pred leti privilegij večjih podjetij. Zaradi razvoja informacijske tehnologije, selitve informacijskih storitev v oblak in vse bolj dinamičnega načina poslovanja, pa je danes postala dosegljiva in nujna pri obvladovanju poslovnih procesov.

Ker pa je uvedba uvedba elektronskega poslovanja v podjetju proces, so potrebni manjši koraki in zavedanje, da nikol ne bomo rešili vseh procesov naenkrat. Smo pa zato z vsakim korakom bližje cilju poslovati brezpapirno. Dokazano so pri taki obliki poslovanja zagotovljeni nižji stroški, večja varnost dokumentacije, večja sledljivost in dostopnost podatkov ter konec koncev tudi večja obvladljivost količine informacij.

Ob vseh izzivih, s katerimi se sooča današnja podjetnica, je elektronsko poslovanje eno pomembnejših. Ne pozabimo, v informacijski družbi bo zmagovalec tisti, ki bo bolje, na pravi način in hitreje informiran. Samo tako lahko sodobna podjetnica uveljavi prednost pred dobavitelji, konkurenti, pravočasno ukrepa in ima nadzor nad poslovanjem. Sprememba in izbira pravih rešitev je potrebna, da nas razbremeni administrativnega dela in nam zagotavlja analizo podatkov, na osnovi katere lahko bistveno lažje in bolje lahko vodimo osnovno dejavnost.

Kaj vse nudijo v podjetju Pronet d.o.o. si oglejte na njihovi spletni strani.

| 25. junij, 2017 24. oktober, 2016|Podjetniški zajtrk|