POT SONCA IN LUNE, Darja Furek, s.p.

Sreda, 28.2. 2018 ob 8.00, Hotel Astoria Bled – PODJETNIŠKI zajtrk pod okriljem ZPG

Predstavitvena delavnica: Obvladovanje 3 vplivov in Kariera po žensko 

 

POT SONCA IN LUNE, Darja Furek, s.p.

 

Uporaba Starodavnega znanja v  modernem  času za višjo kakovost bivanja.

Na predstavitveni delavnici vam bo ga. Darja Furek prikazala, kako z upoštevanjem 3 vplivov (časa, prostora in človeka) optimizirati svoj čas in prostor ter poskrbeti za izpolnjeno življenje na vseh področjih.

 

Ali ste vedeli, da vsa velika svetovno znana podjetja pri svojem poslovanju uporabljajo strategijo časa in prostora, ki sta ključni sestavini uspešne strategije? Razumevanje časa in prostora namreč omogoča prave odločitve, ki so najpomembnejši korak za kreacijo blagostanja. V ta namen so zasnovali KLJUČNI MODEL STRATEGIJE USPEHA za poslovne in osebne namene, ki ga bo ga. Darja Furek predstavila v obliki Osebnega Vodnika skozi aktualno leto.

 

Nekaj časa bo tudi namenjenega za: Kariere po žensko in to kaj pomeni biti kreativna/produktivna ženska in kako lahko kariera še bolj poudari ženstvenost ter s tem ohranja ali poveča zdravje, mladostnost in privlačnost.

 

Izvedele boste tudi, kako lahko ženske treniramo z našo najpomembnejšo mišico, ki potrebuje največ treninga in smo hkrati popolnoma prisotne pri delovnih nalogah – posledično pa polne energije, ustvarjalnosti in pomlajene :).

 

Vas zanima vse to? Pridite v sredo, 28.2.2018 na Bled v Hotel Astorija ob 8:00.

 

Kotizacija:

  • članice: zajtrk: 10€
  • obiskovalke (nelčnice*): 5€ (poravna se pri društvu)+ zajtrk: 10€ (poravna se hotelu)

 

*Vas zanima kako postati članica ZPG? Preverite….

| 25. februar, 2018 25. februar, 2018|Podjetnice Gorenjske, Podjetniški zajtrk, Splošno|