Kako ti lahko bloganje in vplivnostni marketing pomagata pri rasti tvojega posla

 

 Predavateljica: mag. Alenka Menard

 Kdaj? Sreda, 28.3. 2018 ob 18.00

Kje? RAGOR, Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Bloganje in t.i. vplivnostni marketing sta v svetu zelo uveljavljeni trženjski metodi in dobri vplivneži (blogerji, vlogerji in podobno) so tudi milijonarj

Tudi v Sloveniji se ta trg prebuja in tudi v Sloveniji se že oblikujejo skupine vplivnežev in najboljši se lahko od tega tudi preživljajo.

Kako pa lahko podjetja izkoristijo bloganje za svojo promocijo (torej, da sami redno pišejo svoje bloge in preko njih promovirajo svoje produkte) ali vplivneže, ki jim bodo promovirali njihove proizvode? Kaj je kriterij za izbor vplivneža, kako se povezujejo podjetja in vplivneži?

In nenazadnje. Kako se sploh napiše blog, ki ga dejansko tudi kdo prebere in kako lahko preko njega prodajamo?

 

Vse o tem vam bo razložila  Mag. Alenka Menard – učinkovito pisanje za spletni marketing , ki se že 15 let ukvarja s spletnimi stranmi in njihovim trženjem, šest let pa že tudi navdušeno bloga. Pod psevdonimom Srčna bralka je požela velik uspeh in izdala tudi dve svoji knjigi, zbirko blogov in zbirko duhovitih zgodbic na različne teme. Zadnja tri leta pa je predvsem raziskovalka novodobnega spletnega marketinga, katerega del je tudi bloganje,.

 

Vsaka udeleženka prejme tudi njeno darilo. 😉

Prijave: podjetnice.zpg@gmail.com ali 041 386 514
VSTOP JE ZA VSE UDELŽENCE BREPLAČEN.

Se vidimo!

| 21. marec, 2018 21. marec, 2018|Podjetnice Gorenjske, Podjetniški zajtrk, Splošno|