Naši vtisi iz seminarja – Internetni marketing

Spletna stran je najboljši tržnik in svetovalec, nikoli ne zboli in ne hodi na dopust, deluje 365 dni v letu 24 ur na dan in deluje na vseh lokacijah sočasno.

Edini pogoj, da jo ljudje vidijo in ker je Google glavni vir obiska vaše spletne strani, vaša spletna stran mora biti 1. na Google. Tega dejstva se dobro zavedajo v podjetju VSISI d.o.o., ki so postavili spletno stran vsi.si kot zelo uspešno orodje za LINK BUILDING ali orodje za IZBOLJŠANJE VAŠE SPLETNE STRANI in s tem zagotovitvi večje prepoznavnosti vašega posla.

Podjetnice gorenjske smo v sredo, 5.5. 2016, v hotelu Krek Lesce, organizirale 4 urni seminar spletnega marketinga, na katerem nam je lastnik omenjenega podjetja in mednarodno certificirani strokovnjak za spletni marketing Gregor Drev podal nešteto koristnih informacij ter nas posredno ozavestil kako pomemben medij je splet (zanimiv podatek je tudi, da ima v Sloveiji kar 72% ljudi dostop do interneta) in na kakšen način moramo podjetnice delovati, če želimo dosegati dobre rezultate pozicioniranja v brskalnikih (kar 80% klikov se zgodi na prvi strani iskalnika).

Podjetnice gorenjske, ki smo se seminarja udeležile, smo se naučile da je BAZA KLJUČNIH BESED prvi korak do uspešnosti pozicioniranja. Pomembno je, da za svoj posel najdeš tiste ključne besede oz. besedne zveze, ki so v iskalnikih največkrat odtipkane. Pri tem si lahko pomagate s brezplačnim programom, ki vam je na voljo na spletni strani http://keywordtool.io/. Pri objavah vsebin se neprestano posložujemo ključnih besed ter skrbimo za ažurnost in aktivnost spletne strani. Podjetja, ki želijo uspešno prodreti na prvo stran iskalnikov, se zavedajo, da sta dve optimizirani mini spletni strani, ki sta tematsko povezani, veliko močnejši od ene same.

V kolikor vas je članek prepričal, pa vas skrbi kje najti čas za vse aktivnosti na spletu, vam pri tem strokovno pomaga prav podjetje Vsisi d.o.o., ki je razvilo  dodatno ORODJE ZA LINK BULIDING. Podjetja za svoj razvoj pogosto nimajo časa, znanja in volje in energije, zato je pogosto zastarela že njihova spletna stran tako po izgledu kot funkcionalnosti, kakor tudi po elementih, ki jih Google zahteva, da bo vaša spletna stran vidna med prvimi rezultati. Če se je vaše podjetje znašlo med njimi, si več o spletni podpori poglejte na spletni strani http://www.vsi.si/.

| 25. junij, 2017 5. julij, 2016|Podjetnice Gorenjske|

Leave A Comment